nieuws

Symposium ‘leven met een verstandelijke beperking.’

Geen categorie

Het symposium staat in het teken van het perspectief van mensen met een verstandelijke beperking en de relatie met professionals en onderzoekers. Nationale en internationale sprekers zullen u inspireren en de laatste inzichten met u delen. Zo zal prof. dr. Tine van Regenmortel, verbonden als Professor aan de Universiteit van Leuven en Lector aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven een lezing verzorgen op het gebied van Empowerment. Prof. Andrew Jahoda van de universiteit van Glasgow houdt een lezing over het belang van zorgverleningsrelaties. En afsluitend verzorgt dr. Carlo Leget een beschouwing over de vraag: Menslievende zorg: wat is dat precies?

Wanneer: 12-04-2012
Waar: Universiteit van Tilburg
Kosten: Gratis
Organisatie: Tranzo
Meer informatie:
http://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tranzo/agenda/meerinfo12april2012/
tranzo@tilburguniversity.edu

Reageer op dit artikel