nieuws

Tips voor goede samenwerking in de zorg

Geen categorie

Samenwerking met collega's van andere disciplines of diensten is niet altijd gemakkelijk. Want ieder heeft vaak een eigen kijk op de situatie. Bekijk de film ‘Zorgen doe je samen met andere disciplines'. In 60 seconden krijg je nuttige tips hoe je komt tot een prettige samenwerking. Als helpende of verzorgende ken jij je cliënt het […]

Samenwerking met collega's van andere disciplines of diensten is niet altijd gemakkelijk. Want ieder heeft vaak een eigen kijk op de situatie. Bekijk de film ‘Zorgen doe je samen met andere disciplines'. In 60 seconden krijg je nuttige tips hoe je komt tot een prettige samenwerking.

Als helpende of verzorgende ken jij je cliënt het beste. Hoe zorg je dat je opkomt voor de belangen van je cliënt? Wat is jouw inbreng en positie in het multidisciplinair overleg? Bekijk de film en krijg antwoord op deze en andere vragen.

Bekijk binnenkort ook de filmpjes Zorgen doe je samen met mantelzorgers, Zorgen is ook zorgen voor jezelf, Zorgen doe je samen met vrijwilligers.

Reageer op dit artikel