nieuws

TKH Group neemt Franse Aasset over

Geen categorie

TKH Group heeft een akkoord bereikt over de overname van het Franse Aasset Security International. TKH neemt alle aandelen over van leverancier van security-oplossingen en videobewakingssystemen. De acquisitie sluit aan bij de doelstellingen van TKH om de omzet van security systems verder uit te bouwen tot 20 procent van de totaalomzet. Aassett is actief in […]

TKH Group heeft een akkoord bereikt over de overname van het Franse Aasset Security International. TKH neemt alle aandelen over van leverancier van security-oplossingen en videobewakingssystemen.

De acquisitie sluit aan bij de doelstellingen van TKH om de omzet van security systems verder uit te bouwen tot 20 procent van de totaalomzet.

Aassett is actief in Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Met 88 werknemers wordt een jaaromzet van 35 miljoen euro gerealiseerd. Het bedrijf behoort volgens TKH tot één van de grootste distributeurs in Europa op het gebied van cctv-producten. In Frankrijk en Duitsland heeft Aasset een top-3 positie in cctv-distributie.

Reageer op dit artikel