nieuws

Toekomst van de ouderenzorg

Geen categorie

Hoe kunt u bijdragen aan een betere ouderenzorg? Tijdens dit congres bespreken we oplossingen, actualiteiten en innovaties waarmee we de toekomst van de ouderenzorg veilig kunnen stellen. Onder andere de volgende actualiteiten komen aan bod: – Werken netwerken in de ouderenzorg? De praktijk, ervaringen en de voor- en nadelen – Toekomst van de ouderenzorg binnen de AWBZ en de Wmo – Is het tijd voor een verjonging van de ouderenzorg? – Hoe verbetert u ketensamenwerking? – Zelfredzaamheid en eigen regie – Hoe verbindt u gezondheidszorg en welzijn? – Oplossingen om familieleden en mantelzorgers effectief te betrekken – Hoe realiseert u gezondheidswinst voor kwetsbare ouderen? Deel ervaringen, ideeën en discussieer mee aan de rondetafels met projecten vanuit het NPO. Met o.a.: – Werken in netwerken – Landelijke evaluatie casemanagement dementie – Bekostigingsvraagstukken – Kalitatief opdrachtgeverschap – Herstelzorg – Ouderenparticipatie – Dienstverlening met vrijwilligers – Oudere migranten – Studenten, onderwijs en ouderen – ICT en ouderenzorg

Wanneer: 21-06-2012 en 21 juni 2012
Waar: NBC Nieuwegein
Kosten: € 599,-
Organisatie: Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid
Meer informatie:
http://www.sbo.nl/congressen/toekomst-van-de-ouderenzorg-1/
Jane Konapure, j.konapure@sbo.nl, 040 – 2 972 752

Reageer op dit artikel