nieuws

Toiletgroepen ISSA/Interclean gereinigd met mopdoek BioFriends

Geen categorie

Tijdens de Interclean 2012 in Amsterdam worden een aantal toiletgroepen meerdere malen per dag gereinigd worden met het  Reflex CleanConcept van BioFriends Nederland. De keuze van ISSA om innovatieve cleanconcepten in te zetten tijdens de Interclean 20120 zorgt er voor dat deze systemen praktijkgericht aan vele beursbezoekers getoond kunnen worden. De betrokken schoonmaakmedewerkers krijgen voorafgaand aan […]

Tijdens de Interclean 2012 in Amsterdam worden een aantal toiletgroepen meerdere malen per dag gereinigd worden met het  Reflex CleanConcept van BioFriends Nederland.

De keuze van ISSA om innovatieve cleanconcepten in te zetten tijdens de Interclean 20120 zorgt er voor dat deze systemen praktijkgericht aan vele beursbezoekers getoond kunnen worden. De betrokken schoonmaakmedewerkers krijgen voorafgaand aan hun werkzaamheden een duidelijke briefing over de juiste toepassing van het Reflex Cleanconcept. "Wij hopen dat de te verrichten werkzaamheden bij veel beursbezoekers een nog duidelijker beeld overbrengen van de voordelen en toepassingen van de Reflex werkmethodes", aldus Jan van Triest van BioFriends Nederland.

Reageer op dit artikel