nieuws

Video aansluiting truckstop Heierhoeve op Secure Lane

Geen categorie

In 2011 heeft Stichting CrimiNee! een programma ontwikkeld als uitbreiding op het reeds eerder ontwikkelde programma Secure Lane. Het nieuwe programma richt zich op de truckstops die zich bevinden naast het hoofdwegennetwerk. De truckstop Heierhoeve in Venlo is de eerste truckstop in Nederland die is aangesloten op de Secure Lane. Sinds de truckstop in december […]

In 2011 heeft Stichting CrimiNee! een programma ontwikkeld als uitbreiding op het reeds eerder ontwikkelde programma Secure Lane. Het nieuwe programma richt zich op de truckstops die zich bevinden naast het hoofdwegennetwerk.

De truckstop Heierhoeve in Venlo is de eerste truckstop in Nederland die is aangesloten op de Secure Lane. Sinds de truckstop in december 2011 is aangesloten hebben zich geen incidenten meer voorgedaan. Er kwamen geen meldingen meer van pogingen tot diefstal of van daadwerkelijke diefstallen.

Secure Lane is een met intelligent cameratoezicht beveiligde transportcorridor tussen Venlo en Rotterdam. Het is een belangrijk onderdeel in de aanpak van transportcriminaliteit. Het systeem, aangesloten op het politienetwerk, moet de veiligheid voor chauffeur, lading en vrachtauto verbeteren.

Voor meer informatie: bekijk de video.

Reageer op dit artikel