nieuws

Zoeken naar een speld in de digitale hooiberg

Geen categorie

Risk managers, controllers, interimmanagers, legal counsels, curatoren, en zeker ook security managers kijken steeds meer op tegen de enorme bergen met data die ze in hun dagelijkse bedrijfsvoering zien opdoemen. Het achterhalen van de relevante informatie vormt steeds meer een probleem. Als het vinden van de juiste data moeilijker, complexer en zelfs onmogelijk wordt, en […]

Risk managers, controllers, interimmanagers, legal counsels, curatoren, en zeker ook security managers kijken steeds meer op tegen de enorme bergen met data die ze in hun dagelijkse bedrijfsvoering zien opdoemen. Het achterhalen van de relevante informatie vormt steeds meer een probleem. Als het vinden van de juiste data moeilijker, complexer en zelfs onmogelijk wordt, en lijkt op het zoeken van een speld in de hooiberg,
kan dat leiden tot onnodig hoge kosten en zelfs schade.

Reageer op dit artikel