nieuws

Zorgsalon Tranzo ‘Succesvolle burgerparticipatie in preventie: succesverhalen uit gemeenten.’

Geen categorie

Het betrekken van de patiënt bij de eigen individuele zorg wordt steeds gebruikelijker. Maar in de preventie is burgerparticipatie nog niet zo vanzelfsprekend. Terwijl participatie kan leiden tot interventies die beter aansluiten op de wensen en behoeften van de doelgroep. Als signalen vanuit de doelgroep het vertrekpunt zijn bij ontwikkeling en implementatie van interventies, kan dat bijdragen aan een beter bereik en een hogere effectiviteit. Maar waarom is dat zo moeilijk, waarom komt dat in de praktijk zo lastig tot stand? Verschillende gemeenten hebben positieve ervaringen met burgerparticipatie. Hoe hebben zij dat aangepakt?

Wanneer: 27-09-2012
Waar: Universiteit van Tilburg
Kosten: Gratis
Organisatie: Tranzo
Meer informatie:
http://www.tilburguniversity.edu/nl/onderzoek/instituten-en-researchgroepen/tranzo/symposiazorgsalons/presentaties/
tranzo@tilburguniversity.edu

Reageer op dit artikel