nieuws

2theLoo realiseert betaalde toiletten op metrostations

Geen categorie

De RET in Rotterdam gaat werk maken van openbare toiletten op de stations. Het vervoersbedrijf heeft 2theLoo ingeschakeld om betaalde toiletten te realiseren.  Van halverwege mei gaat een nieuwe toiletvoorziening open op het drukke metrostation Beurs, in het centrum van Rotterdam. Dat zegt Eric Treurniet van het bedrijf 2theLoo, dat betaalde toiletten exploiteert in binnensteden, […]

De RET in Rotterdam gaat werk maken van openbare toiletten op de stations. Het vervoersbedrijf heeft 2theLoo ingeschakeld om betaalde toiletten te realiseren. 

Van halverwege mei gaat een nieuwe toiletvoorziening open op het drukke metrostation Beurs, in het centrum van Rotterdam. Dat zegt Eric Treurniet van het bedrijf 2theLoo, dat betaalde toiletten exploiteert in binnensteden, winkelcentra en bij treinen tankstations. Het Amsterdamse bedrijf, dat in Rotterdam al een betaald toilet heeft in winkelcentrum Alexandrium, krijgt ook de exploitatie in handen van de voorziening op metrostation Beurs. "We hebben een meerjarig contract met de RET ondertekend", aldus Treurniet. „Afgesproken is dat we naar verloop van tijd bekijken of er ook op andere stations toiletten komen." 2theLoo betaalt de RET jaarlijks een bedrag, zo is volgens Treurniet overeengekomen. Over de hoogte van dat bedrag doet hij geen uitspraken.

Reageer op dit artikel