nieuws

Bezoekers ISSA/Interclean kunnen stemmen voor Visitor Choice Award

Geen categorie

Bezoekers van de ISSA/Interclean die zich hebben geregistreerd kunnen vanaf vrijdag 6 april hun stem op één van de negen innovaties genomineerd voor de Visitor Choice Award uitbrengen. Naast een deskundige jury die mag bepalen wie de Amsterdam Innovation Award wint, is er dit jaar ook een Visitor Choice Award. Bezoekers die zich voor de […]

Bezoekers van de ISSA/Interclean die zich hebben geregistreerd kunnen vanaf vrijdag 6 april hun stem op één van de negen innovaties genomineerd voor de Visitor Choice Award uitbrengen.

Naast een deskundige jury die mag bepalen wie de Amsterdam Innovation Award wint, is er dit jaar ook een Visitor Choice Award. Bezoekers die zich voor de beurs hebben geregistreerd kunnen hun stem uitbrengen op één van negen producten en diensten die door de jury zijn geselecteerd. Dat uit in totaal 71 inzendingen. Tijdens de bijeenkomst van dinsdag 8 mei worden de prijzen, zowel de Amsterdam Innovation Award als de Visitor Choice Award, uitgereikt. De jury met daarin Dick van Zomeren namens Service Management, kiest voor de Amsterdam Innovation Award gezamenlijk de 3 categoriewinnaars en 1 overall winnaar na een live presentatie en demonstratie van de 9 genomineerde producten. Onder hen het Nederlandse Alpheios (foto) met twee kansrijke producten.

Registreer hier voor een gratis bezoek aan de ISSA/Interclean en stem op een van de genomineerden van de Visitors Choice Award. 

De negen genomineerden
Nominaties categorie machines, accessoires en componenten
CS7000, Nilfisk-Advance
B 80 W, Karcher
Wetrok iMatic Vive, Alpheios International

Nominaties categorie apparatuur/hulpmiddelen voor reinigen, zorg en veiligheid
Mag System, Vermop Salmon
Rubbermaid HYGEN Clean Water System, Newell Rubbermaid
CWS Washroom Information Service (WIS), CWS boco International

Nominaties categorie reinigingsbeheer en trainingsoplossingen
Alpheios Infection Prevention Monitor IPM, Alpheios International
iMAP (New and Improved), Diversey
ProTec Maxi Quik Fill, Ecolab

Reageer op dit artikel