nieuws

Boso hoogste bieder voor KiKa-Beetle

Geen categorie

Boso, leverancier van poetsdoeken, poetspapier, hygiëneproducten en olieabsorptiemateriaal en leverancier van voetbalclub Heerenveen, heeft het hoogste geboden in een veiling van een speciaal ontworpen auto, de KiKa-Beetle. KiKa, het kinderkanker fonds, bestaat 10 jaar. Om dat te vieren vond onlangs een speciale autoveiling plaats met mooie, unieke en opvallende auto's van 10 jaar oud. Op initiatief van […]

Boso, leverancier van poetsdoeken, poetspapier, hygiëneproducten en olieabsorptiemateriaal en leverancier van voetbalclub Heerenveen, heeft het hoogste geboden in een veiling van een speciaal ontworpen auto, de KiKa-Beetle.

KiKa, het kinderkanker fonds, bestaat 10 jaar. Om dat te vieren vond onlangs een speciale autoveiling plaats met mooie, unieke en opvallende auto's van 10 jaar oud. Op initiatief van Autoland van den Brug en sc Heerenveen werd vanuit Friesland een speciale KiKa-Beetle ontworpen. De gepimpte Kika-Beetle gaat door Boso gebruikt worden voor nieuwe promotie voor KiKa. Over de exacte invulling wordt nog nagedacht, maar plannen zijn er genoeg. Zo wil het bedrijf uit Sneek mensen die bij thuiswedstrijden van sc Heerenveen op de Kika-stoelen zitten, met de speciale Kika-auto naar het stadion rijden. Ook voor klantbezoeken wordt er in de Beetle gereden en de auto zal waarschijnlijk ook niet ontbreken op de Elfsteden Rijwieltocht op pinkstermaandag (28 mei). Het plan is om de auto als bezemwagen in te zetten tijdens de tocht, waaraan ook een Boso-team meedoet. Dit allemaal om KiKa nog meer onder de aandacht te brengen.

Bekende handafdrukken
De auto werd volledig gestript, opnieuw gespoten, opgebouwd, beplakt en ook van een nieuw lederen interieur voorzien. Het resultaat is een kleurrijk kunstwerk. Beeldend kunstenaar Henk Hofstra tekende voor het ontwerp en vele bekende en onbekende Nederlanders leenden hun handafdruk, waaronder Sven Kramer, Guus Hiddink, Piet Paulusma, Hans Wiegel, Foppe de Haan, Rients Gratama, Syb van der Ploeg, Iris Kroes en Jacco Eltingh. Elk jaar worden er goede doelen gesteund door Boso, vaak gezondheidsgerelateerd. Om geld beschikbaar te maken voor het goede doel, ziet het bedrijf af van relatiegeschenken. Het geld dat daarmee bespaard wordt, gaat zo naar het goede doel.

Reageer op dit artikel