nieuws

CAO-onderhandelingen gaan maandag weer verder

Geen categorie

Na het vastlopen van de CAO-onderhandelingen vorige week, hebben vakbonden en OSB afgelopen week nadere informele gesprekken gevoerd over de CAO. In deze gesprekken kon voldoende vooruitgang worden geboekt op het belangrijke onderwerp verzuimbeleid (en in relatie daarmee: uitvoering van een breed onderzoek in de branche). Dat heeft ertoe geleid dat CAO-partijen hebben besloten om […]

Na het vastlopen van de CAO-onderhandelingen vorige week, hebben vakbonden en OSB afgelopen week nadere informele gesprekken gevoerd over de CAO.

In deze gesprekken kon voldoende vooruitgang worden geboekt op het belangrijke onderwerp verzuimbeleid (en in relatie daarmee: uitvoering van een breed onderzoek in de branche). Dat heeft ertoe geleid dat CAO-partijen hebben besloten om de onderhandelingen over een nieuwe CAO 2012/2013 maandagmiddag te hervatten.

Reageer op dit artikel