nieuws

Eigen schoonmaakdienst Albert Schweitzer-ziekenhuis volgt vakopleiding

Geen categorie

De eigen schoonmaakdienst op de operatieafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, volgt vanaf volgende week de Vakopleiding Schoonmaken Operatieafdelingen van SVS. Woensdag 11 april is de eerste les. De inhoud van de opleiding voldoet aan de richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP). De deelnemers leren alles over het bestrijden van bacteriën, gisten […]

De eigen schoonmaakdienst op de operatieafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, volgt vanaf volgende week de Vakopleiding Schoonmaken Operatieafdelingen van SVS.

Woensdag 11 april is de eerste les. De inhoud van de opleiding voldoet aan de richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP). De deelnemers leren alles over het bestrijden van bacteriën, gisten en schimmels. Zij oefenen in de nieuwe operatiekamers van het ziekenhuis. Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.asz.nl

Reageer op dit artikel