nieuws

FIOD bevriest bezittingen verdachte tandarts

Geen categorie

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft maandag beslag gelegd op bezittingen van een tandarts uit Amsterdam, omdat hij wordt verdacht van fraude. Het gaat om twee woningen en de bankrekeningen van de 29-jarige man. Dat maakte de FIOD bekend. De tandarts wordt ervan verdacht dat hij bij zorgverzekeraars voor vermoedelijk 400.000 euro aan behandelingen […]

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft maandag beslag gelegd op bezittingen van een tandarts uit Amsterdam, omdat hij wordt verdacht van fraude. Het gaat om twee woningen en de bankrekeningen van de 29-jarige man. Dat maakte de FIOD bekend.

De tandarts wordt ervan verdacht dat hij bij zorgverzekeraars voor vermoedelijk 400.000 euro aan behandelingen declareerde, die hij nooit heeft uitgevoerd. De FIOD heeft beslag gelegd op de spullen, zodat eventuele boetes en schadevergoedingen makkelijker geïnd kunnen worden.

De tandarts wordt op een later moment gehoord.

Reageer op dit artikel