nieuws

GCA Schoonmaak verzorgt dagschoonmaak ISSA/Interclean

Geen categorie

Schoonmakers van GCA Schoonmaak verzorgen tijdens de beurs ISSA/Interclean de dagschoonmaak. Dat doen zij aan de hand van innovatieve middelen en machines ter beschikking gesteld door exposanten.  Ron Kronenburg van het in evenementenschoonmaak specialiseerde GCA Schoonmaak (ook vaste partner van Amsterdam RAI) kan zich nu al verheugen op de ISSA/Interclean. "Een mooie gelegenheid om te […]

Schoonmakers van GCA Schoonmaak verzorgen tijdens de beurs ISSA/Interclean de dagschoonmaak. Dat doen zij aan de hand van innovatieve middelen en machines ter beschikking gesteld door exposanten. 

Ron Kronenburg van het in evenementenschoonmaak specialiseerde GCA Schoonmaak (ook vaste partner van Amsterdam RAI) kan zich nu al verheugen op de ISSA/Interclean. "Een mooie gelegenheid om te laten zien wat we kunnen", aldus de directeur. Zijn onderneming heeft 550 medewerkers in dienst, waarvan 70 fulltime. "We werken vooral in de Randstad, Noord- en Zuid-Holland en Utrecht." Milieuvriendelijke middelen, rugstofzuigers op batterijen, een veegautomaat…. Het komt allemaal in handen van de schoonmakers uit Amsterdam. "Leveranciers stellen de producten ter beschikking. Ik zit zelf aan geen van de leveranciers vast, maar we vinden het leuk om die innovaties uit te proberen."

Uitgeprobeerd
Machines van onder andere Kärcher en Hako worden uitgeprobeerd. En een aantal toiletgroepen worden meerdere malen per dag gereinigd met het  Reflex CleanConcept van BioFriends. De betrokken schoonmaakmedewerkers van GCA Schoonmaak krijgen voorafgaand aan hun werkzaamheden een briefing. Kronenburg: "De ISSA/Interclean is voor ons een hoogtepunt, omdat we aan branchegenoten kunnen laten zien wat we normaal gesproken ook altijd al doen voor Amsterdam RAI. Dat geeft het een bijzonder tintje."

Reageer op dit artikel