nieuws

General Support wijzigt naam in méét

Geen categorie

General Support heeft met ingang van 1 april zijn naam veranderd in: méét. De naam sluit beter aan bij de kernactivitiet van het bedrijf namelijk het meten van facilitaire prestaties. Een van de kenmerken van de organisatie is dat gebruikt wordt gemaakt van studenten en pas afgestudeerde als mééttalent. Het mééttalent komt hierdoor in aanraking […]

General Support heeft met ingang van 1 april zijn naam veranderd in: méét. De naam sluit beter aan bij de kernactivitiet van het bedrijf namelijk het meten van facilitaire prestaties. Een van de kenmerken van de organisatie is dat gebruikt wordt gemaakt van studenten en pas afgestudeerde als mééttalent. Het mééttalent komt hierdoor in aanraking met verschillende facilitaire organisaties wat bijdraagt aan de kennis en ervaring die later van onschatbare waarden blijkt .

Het bedrijf staat onder leiding van managing director Vincent Le Noble en is gevestigd in de oude Caballero-fabriek in Den Haag.

Voor meer informatie: zie de website http://www.méét.nl/

Reageer op dit artikel