nieuws

Hijman feliciteert Perfekt Oosterhout met het 40-jarig bestaan

Geen categorie

Hijman Schoonmaakartikelen feliciteert Perfekt Oosterhout met het 40-jarig jubileum. Hijman en Schoonmaakbedrijf Perfekt Oosterhout doen al jaren zaken met elkaar. Hijman is trots om een bedrijf  als Perfekt Oosterhout tot haar trouwe klanten te mogen rekenen. "Onze samenwerking loopt al tientallen jaren naar volle tevredenheid", aldus Joop Mathon directeur van Perfekt.  "Als het aan ons […]

Hijman Schoonmaakartikelen feliciteert Perfekt Oosterhout met het 40-jarig jubileum.

Hijman en Schoonmaakbedrijf Perfekt Oosterhout doen al jaren zaken met elkaar. Hijman is trots om een bedrijf  als Perfekt Oosterhout tot haar trouwe klanten te mogen rekenen. "Onze samenwerking loopt al tientallen jaren naar volle tevredenheid", aldus Joop Mathon directeur van Perfekt.  "Als het aan ons ligt, gaan we op naar de volgende 40 jaar." Op de foto: Joop Mathon (directeur Perfekt) en Peter van Musscher (key-accountmanager Hijman).

Reageer op dit artikel