nieuws

Impressie toertocht op schoonmaakmarkt ISSA/Interclean

Geen categorie

De schoonmaaktourdag georganiseerd door Rob den Hertog van Amsterdam RAI, Erik Pos van Hago en Ron van Zoelen van King staat ook op de schoonmaakmarkt in de Europahal op 9 mei tijdens de beurs ISSA/Interclean. Daar wordt een beeld gegeven van de toertocht en kan men zich inschrijven. De motortourdag is voor iedereen in de […]

De schoonmaaktourdag georganiseerd door Rob den Hertog van Amsterdam RAI, Erik Pos van Hago en Ron van Zoelen van King staat ook op de schoonmaakmarkt in de Europahal op 9 mei tijdens de beurs ISSA/Interclean.

Daar wordt een beeld gegeven van de toertocht en kan men zich inschrijven. De motortourdag is voor iedereen in de schoonmaak toegankelijk. "Mits je je dak er maar hebt  afgezaagd of met een motor aan de start verschijnt", aldus Den Hertog. De schoonmaaktourdag werd vorig jaar in het leven werd geroepen en krijgt nu een vervolg op vrijdag 15 juni. Vorig jaar kropen 29 motor- en 7 cabriorijders op en in hun Japanse, Duitse of Engelse gemotoriseerde trots om de Mergellandroute te rijden. Initiatiefnemers van de eerste schoonmaakmotor- en cabriotourdag waren Rob den Hertog van Amsterdam RAI, Erik Pos van Hago Nederland en Ron van Zoelen van King Nederland. Ditmaal is de start bij S-Line Products, leverancier van hygiënepapier en reinigingsmiddelen, aan de Groeneweg 6 in het plaatsje Hem. "De opzet is hetzelfde. Het wordt een gezellige dag waarbij we met motorfietsen en cabrio's een mooie ronde rijden", aldus Den Hertog.

Eerste aanmeldingen
Den Hertog heeft de eerste aanmeldingen voor de ongeveer 130 kilometer tellende route door Noord-Holland al binnen. "Ik denk dat we uiteindelijk op zo'n vijftig deelnemers uitkomen. Hoe de route eruit komt te zien? Daar zijn we nog mee bezig. Maar Noord-Holland kent prachtige plaatsen genoeg. Je kunt er langs dijken, kuststroken en langs allerlei fraaie plaatsen rijden die je nog niet kende." De kosten voor deelname bedragen 25 euro. Dat dekt niet geheel de kosten, vandaar dat Amsterdam RAI, Hago, King en S-Line sponsoren. Daarmee zijn de kosten voor de traktatie en koffie bij binnenkomst, de lunch en de afsluiting gedekt. De schoonmaaktourdag begint om 9.00 uur en eindigt ongeveer om 17.00 uur. "Op de schoonmaakmarkt laten we een impressie van de tourdag zien. Wie zich nu al wil opgeven, kan een e-mail sturen naar r.d.hertog@rai.nl. Hij of zij krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd.

Reageer op dit artikel