nieuws

ISS verzorgt schoonmaak Floriade 2012

Geen categorie

Floriade 2012, de Wereld Tuinbouw Expo in Venlo, besteedt het schoonmaakonderhoud uit aan ISS Cleaning Services. Gedurende de opening van Floriade 2012 van 5 april tot en met 7 oktober verzorgt ISS het schoonmaakonderhoud op het gehele, 66 hectare grote, terrein van Floriade. ISS zorgt ervoor dat het Floriade terrein schoon blijft, maar ook het […]

Floriade 2012, de Wereld Tuinbouw Expo in Venlo, besteedt het schoonmaakonderhoud uit aan ISS Cleaning Services.

Gedurende de opening van Floriade 2012 van 5 april tot en met 7 oktober verzorgt ISS het schoonmaakonderhoud op het gehele, 66 hectare grote, terrein van Floriade. ISS zorgt ervoor dat het Floriade terrein schoon blijft, maar ook het schoonmaakonderhoud van kantoren, tentoonstellingsgebouwen, de personeelsruimten, restaurants en diverse paviljoens neemt ISS voor haar rekening.

Vierde keer
Het is de vierde keer dat ISS de opdracht voor het schoonmaakonderhoud van Floriade scoort. Ook tijdens de expo in de Haarlemmermeer (2002), in Zoetermeer (1992) en in Amsterdam (1982) verzorgde ISS het schoonmaakonderhoud. Tijdens de proefdag op 31 maart werd de samenwerking tussen Floriade 2012 en ISS officieel vastgelegd. Ronald Boesjes, commercieel directeur ISS Cleaning Services: "Met hart en ziel hebben we gewerkt aan onze offerte voor Floriade 2012. We hebben in 2002 zozeer genoten van onze betrokkenheid bij zo'n prachtig evenement als Floriade, dat we er zeer op gebrand waren om in 2012 hieraan weer te mogen meewerken. We zijn dan ook zeer trots op deze samenwerking. Ik hoop dat  Floriade 2012 een groot succes wordt en dat de bezoekers in grote getalen zullen toestromen".

Reageer op dit artikel