nieuws

Jacco Vonhof, voorzitter VSR, krijgt lintje

Geen categorie

Jacco Vonhof, directeur van schoonmaakbedrijf Novon en voorzitter van de VSR (42), is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau geworden. Vonhof is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor "zijn grensverleggende en innovatieve verdiensten in het werk en zijn vrijwillige sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en verdiensten." Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle: "Wat in 1994 […]

Jacco Vonhof, directeur van schoonmaakbedrijf Novon en voorzitter van de VSR (42), is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau geworden.

Vonhof is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor "zijn grensverleggende en innovatieve verdiensten in het werk en zijn vrijwillige sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en verdiensten." Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle: "Wat in 1994 begon met ladder en auto, is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven en werkgevers in de regio. Dat kan alleen maar als je een ondernemer met lef bent. Een innovatief ondernemer ook, die actief in mensen en de economie investeert. Binnen het eigen bedrijf NOVON, de branche en het bedrijfsleven in stad en regio. Ondernemers zoals de heer Vonhof dwingen respect af. Omdat hij het in krachtenbundeling zoekt en investeert in duurzaamheid. Niet makkelijk in economisch zware tijden, maar wel essentieel. Van ondernemers zoals hem gaat een grote stimulans uit. In het bijzonder voor jonge ondernemers is hij een voorbeeld en inspiratiebron. Behalve een innovatief ondernemer, is Vonhof een sociaal ondernemer met oog voor de mens achter de werknemer. Op basis van zijn ondernemerskwaliteiten werd hij voorzitter van het VNO-NCW IJsseldelta. Ook in zjjn vrije tijd kunnen meerdere instellingen op het gebied van zorg, sport en cultuur op zijn steun rekenen."

Reageer op dit artikel