nieuws

Jeanette Voogt 25 jaar in dienst bij ACW

Geen categorie

Jeanette Voogt ontving onlangs namens werkgeversorganisatie OSB uit handen van haar broers en mede-directeuren Frank en Daniël van Pelt een zilveren speldje. Zij werkt alweer 25 jaar bij schoonmaak- en glazenwassersbedrijf ACW. 25 geleden kwam ze voor het eerst bij ACW werken. "Dit was in 1986. Dat was toen niet helemaal voor het eerst, want […]

Jeanette Voogt ontving onlangs namens werkgeversorganisatie OSB uit handen van haar broers en mede-directeuren Frank en Daniël van Pelt een zilveren speldje. Zij werkt alweer 25 jaar bij schoonmaak- en glazenwassersbedrijf ACW.

25 geleden kwam ze voor het eerst bij ACW werken. "Dit was in 1986. Dat was toen niet helemaal voor het eerst, want Jeanette was reeds een paar jaar eerder als vakantiekracht aan de slag gegaan", zegt Frank van Pelt. "Toen in 1986 de oprichter van ACW, Frans van Pelt, overleed was het voor Jeanette geen moeilijke keuze om de baan die zij toen al ergens anders had op te zeggen en verantwoordelijk te worden voor de financiële zaken bij ACW." In 2001 namen de drie kinderen van Frans van Pelt het bedrijf over.

Reageer op dit artikel