nieuws

Medewerkers Cantorclin geven 7,83 voor hun baan

Geen categorie

Cantorclin Schoonmaak hield onlangs een tevredenheidsenquête onder haar medewerkers. In het algemeen geven de medewerkers op een schaal van 1 tot 10 een 7,83 gemiddeld voor hun baan. "Zeker gezien de huidige CAO-onderhandelingen en de daar uitgesproken wens van schoonmaakmedewerkers voor meer respect en betere arbeidsvoorwaarden, is het resultaat opzienbarend", aldus Cantorclin in een persbericht. […]

Cantorclin Schoonmaak hield onlangs een tevredenheidsenquête onder haar medewerkers. In het algemeen geven de medewerkers op een schaal van 1 tot 10 een 7,83 gemiddeld voor hun baan.

"Zeker gezien de huidige CAO-onderhandelingen en de daar uitgesproken wens van schoonmaakmedewerkers voor meer respect en betere arbeidsvoorwaarden, is het resultaat opzienbarend", aldus Cantorclin in een persbericht. "De enquête is afgenomen onder een representatief deel van het personeel, verspreid over heel Nederland. Deze bestond uit vragen over diverse onderwerpen." Er zijn onder meer vragen gesteld over het thema arbeidsomstandigheden. Uit het resultaat blijkt volgens het schoonmaakbedrijf dat 95,1 procent van de medewerkers plezier hebben in hun werk. In het thema arbeidsvoorwaarden geeft 70,3 procent aan tevreden of zelfs zeer tevreden te zijn over de hoogte van het salaris. In het algemeen geven de medewerkers als cijfer op een schaal van 1 tot 10 gemiddeld een 7,83 voor hun baan.

Reageer op dit artikel