nieuws

Negen nieuwe glasbewassingstrailers voor Workx

Geen categorie

Workx Materieelverhuur heeft onlangs zes nieuwe generatie glasbewassingstrailers van Provi in gebruik genomen. Deze trailers maken deel uit van een complete serie van negen trailers waarvan eind vorig jaar de eerste drie al zijn geleverd.  Workx Materieelverhuur en Provi werken al jarenlang samen op het gebied van reinigingsmachines. "Workx en Provi zoeken constant naar reinigingsoplossingen […]

Workx Materieelverhuur heeft onlangs zes nieuwe generatie glasbewassingstrailers van Provi in gebruik genomen. Deze trailers maken deel uit van een complete serie van negen trailers waarvan eind vorig jaar de eerste drie al zijn geleverd. 

Workx Materieelverhuur en Provi werken al jarenlang samen op het gebied van reinigingsmachines. "Workx en Provi zoeken constant naar reinigingsoplossingen die ten dienste staan van de reinigingsbedrijven", aldus Gerrit Visser van Provi. "Deze nieuwe generatie glasbewassingstrailers zijn daar een goed voorbeeld van." De glasbewassingstrailers worden ingezet voor de westelijke vestigingen van Workx. Inmiddels heeft Workx Provi ook opdracht gegeven voor het leveren en installeren van een aantal osmosesystemen voor de vestigingen Rozenburg/Schiphol en Ridderkerk.

Reageer op dit artikel