nieuws

Nieuwe heetwater wegdekreiniger

Geen categorie

ADJ Milieutechniek beschikt sinds kort over een multifunctionele AWS 300 heetwater wegdekreiniger. De AWS 300 heetwater wegdekreiniger is specifiek ontworpen voor het mobiel reinigen van verontreinigde wegen en terminals, die vervuild zijn met plantaardige (biologische) oliesporen, rubbersporen, hydraulieksporen, verf- en paraffinesporen of andere moeilijk te verwijderen substanties. De AWS 300 kan namelijk naast koudwater ook […]

ADJ Milieutechniek beschikt sinds kort over een multifunctionele AWS 300 heetwater wegdekreiniger.

De AWS 300 heetwater wegdekreiniger is specifiek ontworpen voor het mobiel reinigen van verontreinigde wegen en terminals, die vervuild zijn met plantaardige (biologische) oliesporen, rubbersporen, hydraulieksporen, verf- en paraffinesporen of andere moeilijk te verwijderen substanties. De AWS 300 kan namelijk naast koudwater ook heetwater onder zeer hoge watertemperaturen (100 graden Celsius) en variërende waterdruk (hoger dan 300 bar) creëren. "Dat is zeer efficiënt en uniek op de Nederlandse reinigingsmarkt", aldus ADJ Milieutechniek.

Reageer op dit artikel