nieuws

Nieuwe kaderopleiding SVS van start

Geen categorie

Een eerste groep in Hoevelaken is woensdag 4 april gestart met de vernieuwde Kaderopleiding Schoonmaakdienstverlening 2.0 van SVS. Dit is volgens de opleider een "complete, korte en praktische" basisopleiding voor (in)direct leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor grote of meerdere objecten "en die het beste uit zichzelf en hun medewerkers willen halen." De oude Kaderopleiding Schoonmaakdienstverlening […]

Een eerste groep in Hoevelaken is woensdag 4 april gestart met de vernieuwde Kaderopleiding Schoonmaakdienstverlening 2.0 van SVS.

Dit is volgens de opleider een "complete, korte en praktische" basisopleiding voor (in)direct leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor grote of meerdere objecten "en die het beste uit zichzelf en hun medewerkers willen halen." De oude Kaderopleiding Schoonmaakdienstverlening is door SVS herzien, waardoor de inhoud volgens SVS aansluit op de behoeften in de branche. In de drie onderdelen Coachend Leidinggeven & Werkoverleg, Plannen en Organiseren en Schoonmaaktechniek leren deelnemers in negen dagen onder meer alles over coachen, instrueren, hospitality, timemanagement, klanttevredenheid, arbeidsomstandigheden en kwaliteitszorg. Voor meer informatie of aanmelden: www.svs-opleidingen.nl

Reageer op dit artikel