nieuws

Officiële presentatie SchoonmakeniseenVak op ISSA/Interclean

Geen categorie

Het onlangs opgerichte schoonmaakplatform SchoonmakeniseenVak (SIEV) presenteert zich officieel tijdens de schoonmaakmarkt van de ISSA/Interclean op 9 mei. Het is een platform voor kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen. Sabine Aalbers, Pieta Hoogvliet en Maurice Rutgrink zijn het bestuur, terwijl Edward Essenberg de PR-functie bekleedt. Aalbers: "In het MKB blijkt er duidelijk behoefte aan een schoonmaakplatform voor […]

Het onlangs opgerichte schoonmaakplatform SchoonmakeniseenVak (SIEV) presenteert zich officieel tijdens de schoonmaakmarkt van de ISSA/Interclean op 9 mei.

Het is een platform voor kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen. Sabine Aalbers, Pieta Hoogvliet en Maurice Rutgrink zijn het bestuur, terwijl Edward Essenberg de PR-functie bekleedt. Aalbers: "In het MKB blijkt er duidelijk behoefte aan een schoonmaakplatform voor de kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen, tot een omzet van 1 miljoen euro." De website www.schoonmakeniseenvak.com  staat inmiddels online en het platform is te bereiken via Sabine@schoonmakeniseenvak.com. Naast het bevorderen van het vak schoonmaken, wil SIEV ook de samenwerking tussen bedrijven bevorderen. Bijvoorbeeld bij het binnenhalen van grotere opdrachten. Verder is het uitwisselen van kennis en ervaring een doelstelling en wil de vereniging een rol spelen in het bewaken van kwaliteit en werkdruk. SIEV wil niet concurreren met OSB. "Het heeft geen zin elkaar kapot te concurreren, want je hebt elkaar vroeg of laat hard nodig." SIEV staat op de markt op stand 19.

Reageer op dit artikel