nieuws

Peter Hoeijmans nieuwe districtsmanager CSU

Geen categorie

CSU Cleaning Services Zuidoost heeft Peter Hoeijmans aangenomen als nieuwe districtmanager. Peter is verantwoordelijk voor het district Uden. Peter heeft een zeer ruime ervaring in de schoonmaak. Hij is eigenaar geweest van Schoonmaakbedrijf Hoeijmans. Daarna is hij werkzaam geweest als Business Unit Manager bij ISS Cleaning Services en Directeur Operations bij ISS Security & Services. […]

CSU Cleaning Services Zuidoost heeft Peter Hoeijmans aangenomen als nieuwe districtmanager. Peter is verantwoordelijk voor het district Uden.

Peter heeft een zeer ruime ervaring in de schoonmaak. Hij is eigenaar geweest van Schoonmaakbedrijf Hoeijmans. Daarna is hij werkzaam geweest als Business Unit Manager bij ISS Cleaning Services en Directeur Operations bij ISS Security & Services. Als laatste heeft hij de functie vervuld van Regiodirecteur bij Dolmans Facilitaire Dienstverlening. Met het aannemen van een ervaren man als Hoeijmans verwacht CSU haar dienstverlening verder uit te bouwen en te verbeteren.

Reageer op dit artikel