nieuws

Robert Stelling productmanager beurzen ISSA/Interclean

Geen categorie

Robert Stelling (24) is aangetreden als productmanager voor de beurzen in Amsterdam en Warschau (Polen) voor de ISSA/Interclean. Hij verkent onder leiding van Rob den Hertog, RAI-beursmanager van de ISSA/Interclean, de markt verder en geeft invulling geven aan de komende beurzen van ISSA/Interclean. Hiervoor werkte hij als account- en projectmanager bij het reclamebureau 't Idee! […]

Robert Stelling (24) is aangetreden als productmanager voor de beurzen in Amsterdam en Warschau (Polen) voor de ISSA/Interclean.

Hij verkent onder leiding van Rob den Hertog, RAI-beursmanager van de ISSA/Interclean, de markt verder en geeft invulling geven aan de komende beurzen van ISSA/Interclean. Hiervoor werkte hij als account- en projectmanager bij het reclamebureau 't Idee! Communicatieprojecten. Daar was hij vier jaar aan verbonden. Eerder studeerde hij media en entertainment management aan de hogeschool InHolland, waarna hij het diploma voor generieke marketing B van het Nederlands Instituut voor Marketing binnenhaalde. Als laatste studeerde hij een semester Organisatiekunde en Internationale Bedrijfskunde aan de universiteit van Berkeley in de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel