nieuws

Schippers: eHealth heeft topprioriteit

Geen categorie

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid ziet het combineren van digitalisering en gezondheidszorg juist als één van de speerpunten van haar beleid. ‘EHealth is als hulpmiddel noodzakelijk om goede toegankelijke zorg in de toekomst te garanderen', laat een woordvoerder van de minister weten. Schippers reageert daarmee op een speech van KPMG-voorzitter Wouter Bos. Die stelde naar […]

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid ziet het combineren van digitalisering en gezondheidszorg juist als één van de speerpunten van haar beleid. ‘EHealth is als hulpmiddel noodzakelijk om goede toegankelijke zorg in de toekomst te garanderen', laat een woordvoerder van de minister weten.

Schippers reageert daarmee op een speech van KPMG-voorzitter Wouter Bos. Die stelde naar aanleiding van een rapport dat Nederland ver zou achterlopen bij andere landen op het gebied van eHealth. ‘In Nederland zijn op dit moment diverse partijen met elkaar in overleg om bredere inzet van eHealth te bevorderen', aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel