nieuws

SVS aan de slag bij WML Facilitair en Beerco

Geen categorie

Er is een SVS-opleiding van start gegaan bij WML Facilitair en binnenkort volgen twee groepen van Beercoo Schoonmaakgroep de SVS-module Trappenhuisreiniging. Veertien medewerkers van WML Facilitair volgen de Basisopleiding Schoonmaken plus module Traditioneel van opleidingsinstituut SVS. De deelnemers leren in negen lessen praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken volgens de microvezel- en traditionele methode. Onlangs […]

Er is een SVS-opleiding van start gegaan bij WML Facilitair en binnenkort volgen twee groepen van Beercoo Schoonmaakgroep de SVS-module Trappenhuisreiniging.

Veertien medewerkers van WML Facilitair volgen de Basisopleiding Schoonmaken plus module Traditioneel van opleidingsinstituut SVS. De deelnemers leren in negen lessen praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord werken volgens de microvezel- en traditionele methode. Onlangs was de eerste les op de eigen locatie van WML Facilitair in Waalwijk. SVS verzorgde voor WML Facilitair eerder al de Vakopleiding Schoonmaker/-ster en Basisopleiding Schoonmaken voor reguliere en SW-medewerkers.

Beerco
Binnenkort volgen twee groepen medewerkers van Beercoo Schoonmaakgroep de module Trappenhuisreiniging van SVS. Dit type schoonmaakonderhoud vergt specifieke kennis over verschillende afwerkmaterialen en werkmethodieken. In de praktijkgerichte opleiding wordt ook veel aandacht besteed aan ergonomisch en veilig werken. Onlangs verzorgde SVS voor Beercoo nog de Basisopleiding Schoonmaken plus de Module Traditioneel Schoonmaken. Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl

 

Reageer op dit artikel