nieuws

Swaneveld commercieel manager bij Frag Holland

Geen categorie

Hans Swaneveld is onlangs aangesteld als commercieel manager bij Frag Holland BV. Sinds de overname van Van Ginkel Professionele Reinigingssystemen BV in 2010 bestond de behoefte om de 9 accountmanagers binnen Frag Holland BV te coachen en aan te sturen. Swaneveld heeft reeds 11 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie waar hij verantwoordelijk was voor de meeste […]

Hans Swaneveld is onlangs aangesteld als commercieel manager bij Frag Holland BV.

Sinds de overname van Van Ginkel Professionele Reinigingssystemen BV in 2010 bestond de behoefte om de 9 accountmanagers binnen Frag Holland BV te coachen en aan te sturen. Swaneveld heeft reeds 11 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie waar hij verantwoordelijk was voor de meeste schoonmaakgroothandels van Nederland.

Reageer op dit artikel