nieuws

T 330 winnaar van Oscar hoogwerkersbranche

Geen categorie

De Ruthmann Truckhoogwerker T 330 is onlangs winnaar geworden van de internationale Oscar van de hoogwerkersbranche. De uitreiking van de IAPA Award (International Awards for Powered Access) werd onlangs gehouden in het Sheraton Hotel in Rome, Italië. De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 400 professionals uit de hoogwerker-branche van over de hele wereld. Onder […]

De Ruthmann Truckhoogwerker T 330 is onlangs winnaar geworden van de internationale Oscar van de hoogwerkersbranche.

De uitreiking van de IAPA Award (International Awards for Powered Access) werd onlangs gehouden in het Sheraton Hotel in Rome, Italië. De bijeenkomst werd bezocht door meer dan 400 professionals uit de hoogwerker-branche van over de hele wereld. Onder andere Europa, Noord-en Zuid-Amerika, Rusland en het Verre Oosten waren vertegenwoordigd. De onderscheiding werd uitgereikt in verschillende categorieën. In de categorie Product van het jaar was de Ruthmann Truckhoogwerker  T330 als beste opbouw op een voertuig gekozen. De jury was van mening dat de combinatie van een voortreffelijke ontwikkeling, prestaties op het gebied van de constructie,  materiaalkeuze en kwaliteitscontrole, een indrukwekkend werkbereik op een 7,5-tons truck chassis laten zien. Ze waardeerden daarmee de T-330 als winnaar van de IAPA Award. Nico Krekeler, hoofd constructie afdeling Ruthmann, en CEO Rolf Kulawik Ruthmann, waren in Rome om de prijs in ontvangst te nemen.

Reageer op dit artikel