nieuws

Theo Stuyvers, oud-bestuurslid OSB, overleden

Geen categorie

Oud-bestuurslid van de OSB en oprichter van de eerste Stuyvers Groep, Theo Stuyvers, is donderdag 5 april overleden op 74-jarige leeftijd. Dat bericht zijn broer Koos Stuyvers, algemeen directeur van de huidige Stuyvers Groep.  Theo was oprichter van de eerste Stuyvers Groep uit Bergambacht en hij had 3.000 mensen in diverse schoonmaakbedrijven in dienst en […]

Oud-bestuurslid van de OSB en oprichter van de eerste Stuyvers Groep, Theo Stuyvers, is donderdag 5 april overleden op 74-jarige leeftijd. Dat bericht zijn broer Koos Stuyvers, algemeen directeur van de huidige Stuyvers Groep. 

Theo was oprichter van de eerste Stuyvers Groep uit Bergambacht en hij had 3.000 mensen in diverse schoonmaakbedrijven in dienst en ook nog eens 3.500 medewerkers in andere takken van sport, bijvoorbeeld uitzendbureaus en beveiligingszorg. Stuyvers was een vooraanstaand persoon in de schoonmaak. Het bedrijf Stuyvers was en is sinds 1930 een begrip in Rijnmond en daarbuiten. In 1998 verkocht Theo Stuyvers zijn bedrijf met 3.000 schoonmaakmedewerkers en 75 miljoen gulden omzet aan Abilis, onderdeel van Hodon Groep dat later opging in ISS. Op donderdag 12 april vindt vanaf 13.30 uur voorafgaand aan de crematie een plechtigheid plaats in de aula van crematorium Hofwijk, Delftweg 230 Rotterdam-Overschie.

Reageer op dit artikel