nieuws

VCCN houdt symposium over cleanrooms

Geen categorie

Het Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN) houdt op woensdag 23 mei het Cleanroom Symposium. Dat in combinatie met de vijftiende vakbeurs Contamination Control. Plaats van handeling is het congrescentrum Triavium in Nijmegen. Voorafgaand aan het symposium zijn geïnteresseerden welkom voor een aantal presentaties over de VCCN-Projectgroepen (12.15 tot 13.00 uur). Deze geven een beeld van […]

Het Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN) houdt op woensdag 23 mei het Cleanroom Symposium. Dat in combinatie met de vijftiende vakbeurs Contamination Control. Plaats van handeling is het congrescentrum Triavium in Nijmegen.

Voorafgaand aan het symposium zijn geïnteresseerden welkom voor een aantal presentaties over de VCCN-Projectgroepen (12.15 tot 13.00 uur). Deze geven een beeld van waar de VCCN zich mee bezighoudt. Men kan zich hiervoor om 12.00 uur melden bij de congresbalie. Ontvangst voor deelnemers aan het symposium is om 13.00 uur (inclusief een broodje). Het symposium bestaat uit vier parallelle sessies van anderhalf uur: Om 14.00 uur beginnen twee sessies. De eerste twee gaan over ‘risico's tijdens bereiden/VGTM van steriele cytostaticaoplossingen in apotheken' en ‘wat bepaalt of een materiaal geschikt is voor/in een cleanroom?'. Om 16.00 uur beginnen sessie drie en vier. De eerste gaat over ‘nationale en internationale normering en regelgeving rond operatiekamers en cleanrooms', de tweede over ‘biofarmaca'. Het symposium wordt afgesloten met een netwerkborrel en een buffet. Einde is om 19.00 uur. Voor meer informatie: www.vccn.nl

Reageer op dit artikel