nieuws

Watermist: blussen met een vingerhoed water. Illusie of werkelijkheid?

Geen categorie

Watermistsystemen als brandbebeveiligingsinstallatie hebben nog steeds een waas van mystiek om zich heen. In Nederland worden deze systemen nog niet veel toegepast. Wereldwijd is de toepassing echter gemeengoed en is het zelfs de snelst groeiende brandblustoepassing (Onderzoek IMS research, jan. 2010). Is watermist dan een wondermiddel, Haarlemmer olie voor alle kwalen? Of is het een […]

Watermistsystemen als brandbebeveiligingsinstallatie hebben nog steeds een waas van mystiek om zich heen. In Nederland worden deze systemen nog niet veel toegepast. Wereldwijd is de toepassing echter gemeengoed en is het zelfs de snelst groeiende brandblustoepassing (Onderzoek IMS research, jan. 2010). Is watermist dan een wondermiddel, Haarlemmer olie voor alle kwalen? Of is het een hype, een opgeblazen reclamespot van snelle commerciële jongens?

Reageer op dit artikel