nieuws

Website over nieuwe locatie Amsterdam Hotelschool Den Haag

Geen categorie

In augustus neemt Hotelschool Den Haag haar nieuwe huisvesting in Amsterdam in gebruik. De site bevat een video, foto's, informatie van de les-, horeca- en studiefaciliteiten in het vier verdiepingen tellende gebouw. Ook het Skotel (het woongedeelte voor 1e jaars studenten met 128 tweepersoonskamers, tevens hotel met 20 hotelkamers) staat op de website centraal. Meer […]

In augustus neemt Hotelschool Den Haag haar nieuwe huisvesting in Amsterdam in gebruik. De site bevat een video, foto's, informatie van de les-, horeca- en studiefaciliteiten in het vier verdiepingen tellende gebouw. Ook het Skotel (het woongedeelte voor 1e jaars studenten met 128 tweepersoonskamers, tevens hotel met 20 hotelkamers) staat op de website centraal.

Meer informatie: KLIK HIER

Reageer op dit artikel