nieuws

Weska verzorgt distributie materialen CSU

Geen categorie

Ton van de Ven, manager inkoop & huisvesting van CSU Cleaning Services, tekende onlangs samen met Johan Willems, algemeen directeur van Weska, een overeenkomst voor de distributie van materialen.   Daarin wordt de distributie van hulpmaterialen naar de CSU-magazijnen, de distributie van reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, producten voor persoonlijke hygiëne en overige materialen naar de objecten geregeld. […]

Ton van de Ven, manager inkoop & huisvesting van CSU Cleaning Services, tekende onlangs samen met Johan Willems, algemeen directeur van Weska, een overeenkomst voor de distributie van materialen.  

Daarin wordt de distributie van hulpmaterialen naar de CSU-magazijnen, de distributie van reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, producten voor persoonlijke hygiëne en overige materialen naar de objecten geregeld. De overeenkomst is bedoeld voor de komende drie jaar, met twee optiejaren. Weska ontving een positieve beoordeling op de inschrijving voor de tender die CSU in december uitbracht. Belangrijke criteria waren de kwaliteit en de tarieven voor de te leveren producten en diensten, maar ook voor de verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Willems: "Verder hebben de ervaringen die CSU heeft met Weska en de mogelijkheid die Weska biedt om online alle materialen uit het CSU-kernassortiment te kunnen bestellen positief gewerkt. Daarbij komt dat Weska een uitgebreide managementrapportage van ons krijgt."

Reageer op dit artikel