nieuws

Workshop NEN over nut van normen voor MKB

Geen categorie

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW, samen met NEN, een workshop over het nut van normen voor het MKB. Deze workshop maakt MKB'ers en branchevertegenwoordigers bewust van het belang van normen en stimuleert het participeren in de ontwikkeling ervan. Men kan volop vragen stellen en met collega-ondernemers en branchevertegenwoordigers van gedachten wisselen […]

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW, samen met NEN, een workshop over het nut van normen voor het MKB.

Deze workshop maakt MKB'ers en branchevertegenwoordigers bewust van het belang van normen en stimuleert het participeren in de ontwikkeling ervan. Men kan volop vragen stellen en met collega-ondernemers en branchevertegenwoordigers van gedachten wisselen over het belang van normen voor hun bedrijf. Normen zijn documenten waarin afspraken zijn vastgelegd door marktpartijen. Zij worden ontwikkeld en toegepast om producten, processen of systemen efficiënter, veiliger of duurzamer te maken. NEN faciliteert het proces van normontwikkeling en begeleidt de deelnemers.

Behandelde vragen
Tal van vragen worden behandeld in de workshop. Een selectie:
Hoe kan ik met de toepassing van normen mijn omzet vergroten of mijn productie efficiënter maken?
Wat is mijn belang bij normalisatie?
Hoe kan ik participeren in een normalisatietraject, nationaal of Europees?
Wat zijn de kosten en baten van normalisatie?

Aanmelden en informatie
Datum: vrijdag 25 mei, van 9.00 uur tot 13.00 uur. Aansluitend vindt een lunch plaats waar men kan netwerken met collega-ondernemers. Voor het programma en voor aanmelding: www.nen.nl/mkb. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor inhoudelijke informatie: NEN, Gert Dirkse, e-mail gert.dirkse@nen.nl. Locatie: VNO-NCW en MKB Nederland, De Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag.

Reageer op dit artikel