nieuws

280 organisaties plaatsen aanbestedingen op TenderNed

Geen categorie

Vanaf 1 januari 2012 werkt het Rijk met TenderNed en al binnen een paar maanden is ook bijna de helft van alle gemeenten op TenderNed actief. Inmiddels hebben al bijna 15.000 mensen zich geregistreerd en publiceren 280 organisaties op TenderNed hun aanbestedingen. Vanaf deze zomer kunnen ondernemers zich met TenderNed op deze opdrachten inschrijven en ondersteunt […]

Vanaf 1 januari 2012 werkt het Rijk met TenderNed en al binnen een paar maanden is ook bijna de helft van alle gemeenten op TenderNed actief. Inmiddels hebben al bijna 15.000 mensen zich geregistreerd en publiceren 280 organisaties op TenderNed hun aanbestedingen.

Vanaf deze zomer kunnen ondernemers zich met TenderNed op deze opdrachten inschrijven en ondersteunt TenderNed het volledige aanbestedingsproces digitaal.

Zie ook http://www.tenderned.nl  

Reageer op dit artikel