nieuws

4 exposanten: van accessoires tot en met reinigingsproducten

Geen categorie

Voor en tijdens de ISSA/Interclean laat Service Management meerdere Nederlandse exposanten of exposanten met een Nederlandse link aan het woord. Wat presenteren zij tijdens de grootste schoonmaakbeurs ter wereld? Deze keer All Care tot en met Crohill. All Care Stand: 10.108Sinds 1996 is All Care een zelfstandige, onafhankelijke leverancier van sanitairaccessoires en hygiëneoplossingen. Het bedrijf […]

Voor en tijdens de ISSA/Interclean laat Service Management meerdere Nederlandse exposanten of exposanten met een Nederlandse link aan het woord. Wat presenteren zij tijdens de grootste schoonmaakbeurs ter wereld? Deze keer All Care tot en met Crohill.

All Care
Stand: 10.108
Sinds 1996 is All Care een zelfstandige, onafhankelijke leverancier van sanitairaccessoires en hygiëneoplossingen. Het bedrijf is producent en importeur van toiletaccessoires, dispensers en hygiëneproducten voor professioneel gebruik. Als vooraanstaand leverancier van kwaliteit en functionaliteit in hygiëneproducten levert All Care onder andere vier complete dispenserlijnen. PlastiQline en PlastiQline Exclusive zijn kunststof dispenserlijnen gemaakt van respectievelijk wit en zwart kunststof. PlastiQline Exclusive is voorzien van een RVS-voorpaneel, waardoor deze lijn een chique uitstraling heeft. Qbic-line en Wings zijn vervaardigd van RVS, waarbij Wings voorzien is van een anti fingerprint coating. Alle vier dispenserlijnen hebben een identiek modulair zeepdispensersysteem. Ook zijn in alle lijnen de handdoek- en toiletroldispensers na te vullen met bijna alle op de markt verkrijgbare disposables. All Care kent vier aanvullende lijnen. Voor de medische en industriële sector voldoet de MediQo-line aan de hygiënische eisen. Dutchbins voorziet in een uitgebreid assortiment van afvalbakken. Mediclinics en Valera complementeren het pakket met elektrische handendrogers en haardrogers.

Americol
Stand: 11.132
Americol (foto) is opgericht in 1879. Americol is gespecialiseerd in de private label-productie van handreinigers en handverzorgingsproducten voor industriële toepassingen. Private label-handreinigers zijn in elke gewenste hoeveelheid leverbaar. Voor elke industriële vervuiling ontwikkelt en produceert Americol een reinigingsproduct. Het laboratorium is volgens Americol "de broedplaats voor innovatieve nieuwe producten." Als private label-producent verzorgt Americol het proces van productontwikkeling, kwaliteitsbeheer, inkoop en voorraadbeheer, productie, distributie en wet- en regelgeving.

Bos Cleaning & Finishing Products
Stand: 09.116
De naam Bos Cleaning & Finishing Products bestaat pas vanaf 1 maart 2012. Het bedrijf begon als Bos Polijstschijvenfabriek en werd later Bos Polijstmaterialen De onderneming bestaat al vanaf 1984. Reden van de naamsverandering is de uitbreiding van het leveringsprogramma. Het produceert onder andere eigentapijt bonnetpads, microvezelpads, melaminepads, enzovoorts. Tevens levert Bos floorpads, houders, etcetera. Door de eigen productie is het bedrijf naar eigen zeggen "in staat om flexibel en snel een groot scala aan producten te leveren." Bos Cleaning & Finishing Products is naar eigen zeggen een no-nonsense familiebedrijf dat de focus legt op "service, betrouwbaarheid en flexibiliteit."

Crohill
Stand 09.211
Crohill is leverancier van professionele reinigingsproducten en -systemen. Crohill zegt altijd binnen 48 uur te leveren en kent een "compleet assortiment" aan reinigingsproducten, hulpmaterialen, CO2-gecompenseerde plastic zakken, papier en machines. "Maar we bieden meer", aldus Pim Hilgerdenaar van Crohill. "We bieden meerwaarde door onze kennis, onze concepten en meerwaarde door onze trainingen en opleidingen. Met die kennis en concepten kan men er bijvoorbeeld voor zorgen dat urinestank voorgoed tot het verleden behoort. Of er geen vuilaanhechting is op stenen vloeren. Of er nooit meer verpoedering plaatsvindt bij polymeren. Bovendien kan men een rendementsverbetering van minimaal 30 procent op vloeronderhoud realiseren."

Reageer op dit artikel