nieuws

5 exposanten: van toiletbrilreiniger tot stripping pads

Geen categorie

Tijdens de ISSA/Interclean laat Service Management meerdere Nederlandse exposanten of exposanten met een Nederlandse link aan het woord. Wat presenteren zij op de grootste schoonmaakbeurs ter wereld? In de laatste reeks: Van Houtum/Satino Black tot en met Wecoline. Van Houtum/Satino Black Stand: 11.111Na de succesvolle beurs in 2010 is Van Houtum opnieuw met haar merk Satino […]

Tijdens de ISSA/Interclean laat Service Management meerdere Nederlandse exposanten of exposanten met een Nederlandse link aan het woord. Wat presenteren zij op de grootste schoonmaakbeurs ter wereld? In de laatste reeks: Van Houtum/Satino Black tot en met Wecoline.

Van Houtum/Satino Black
Stand: 11.111
Na de succesvolle beurs in 2010 is Van Houtum opnieuw met haar merk Satino Black aanwezig op de Interclean. "Het is een goede gelegenheid onze klanten te ontmoeten", vindt Albert Mey, conceptmanager Washroom bij Van Houtum. "Vier dagen lang kunnen we bij onze producten promoten in de Europese schoonmaakbranche. Dat leidt altijd tot interessante contacten." Op de beurs krijgen de bezoekers vier nieuwe producten te zien. De blikvanger is de cradle to cradle-toiletbrilreiniger. Deze is een aanvulling op het Satino Black-assortiment en is compatibel met het bestaande Satino cartridge-systeem. Verder introduceert Van Houtum een kunststof afvalbak van 23 liter met een open blinde inworpopening. De nieuwe dameshygiënebox (23 liter, zwart en wit) is gemaakt van kunststof en heeft een gesloten blinde inworpopening. Het vierde nieuwe product is Satino Black alcoholgel. Albert Mey: "Deze producten zijn een mooie aanvulling op onze bestaande lijnen voor toiletinrichting." Het Satino Black assortiment bestaat verder uit toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep, foamzeep en dispensers.

Vendor
Stand hal 10 nr. 10.203.
Vendor is naar eigen zeggen sinds 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne. Het internationale bedrijf levert haar concepten in meer dan 30 landen. Zowel de automaten (foto) als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en 14001. Vendor laat tijdens de vakbeurs zien dat "zij een nieuwe weg is ingeslagen met diverse nieuwe concepten waardoor toilethygiëne hoger op de facilitaire agenda komt te staan." Vendor zegt een creatieve en innovatieve kijk op de ontwikkelingen in de branche te hebben, waardoor het komt met "klantgerichte proposities die verder gaan dan optimale hygiëne. We onderscheiden ons hiermee wezenlijk van de andere aanbieders in de markt." Vendor heeft een nieuwe automatenlijn ontwikkeld waarmee klanten hun toiletruimten inzetten als communicatie-instrument. Van huisstijl en beleving tot informatie en reclame… Deze lijn heet de Vendor Specials en richt zich op alle bedrijven en instellingen die een extra functionaliteit willen toevoegen aan hun toiletruimten.

VepaBins
Stand: 11.219
VepaBins is een internationaal opererende groothandel in onder meer afvalbakken, -zakken, garderobesystemen, kunstplanten, brievenbussen, kantoorartikelen en interieurverzorgingsproducten. Het familiebedrijf, gevestigd in Den Helder heeft ruim 150 werknemers, beslaat een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en beschikt over een eigen wagenpark van circa 30 trucks. Gedurende de ISSA/Interclean ligt de focus op ons assortiment afvalbakken. Het gescheiden inzamelen van afval wordt uit milieutechnisch oogpunt steeds belangrijker. "Wij presenteren dan ook veel nieuwe oplossingen voor afvalscheiding." Naast bestaande merken als Rubbermaid, Wesco, Simple Human, Brabantia en Hailo, presenteert VepaBins ook de nieuwe partner EKO. Dit nieuwe merk heeft een compleet assortiment aan afvalbakken. Van design voor binnen als grote buitenbakken…
[2012-03(mrt)exposantenvepabins]

Vink Agencies
Stand: 01.121
Sinds februari 2006 is Vink Agencies een zelfstandige leverancier van schoonmaakproducten voor de Europese markt. Import gebeurt vanuit onder andere China, Pakistan en de Verenigde Staten. In Nederland en Tsjechië wordt geproduceerd. Hier vandaan worden de producten over geheel Europa verkocht. Het bedrijf biedt een breed assortiment schoonmaakproducten aan. Van mop- en vloerwis systemen tot aan pads, microvezeldoeken, micro -en katoenen mops, werkdoeken, schuursponsen, borstelwerk en vele andere producten. Elk product kan in private label geleverd worden.

Wecoline
Stand: 01.111, Europahal
Wecoline laat een vloerdemonstratie met de Maroon chemical free stripping pad zien. "Zie hoe gemakkelijk de vloer te strippen is met alleen water", aldus het bedrijf. Ook worden er twee productinnovaties gepresenteerd. De eerste is de Flamingo melaminie pad. Dat is volgens Wecoline een "unieke, gecombineerde pad" voor het reinigen van natuurstenen vloeren met alleen water. Daarnaast laat het Clean 'n easy-keuken zien. Dat zijn kant en klare doeken geïmpregneerd met een krachtige ontvetter. Deze is volgens Wecovi heel geschikt voor grootkeukens. "En natuurlijk kunnen bezoekers ook dit jaar weer testen met ons uitgebreide assortiment aan microvezel hardware- en softwareproducten", aldus een woordvoerder van het bedrijf. Hij roept bezoekers aan de door Wecoline ontwikkelde microvezel vlakmopbevochtiger te testen. "Laat u inspireren door onze accountmanagers over het juist gebruik van microvezelmaterialen."

Reageer op dit artikel