nieuws

538LimoLunch voor medewerkers Uniqcare

Geen categorie

Krešimir Vrnoga, service medewerker van Uniqcare in de regio Rotterdam/ Den Haag, heeft onlangs de 538LimoLunch gewonnen in het radioprogramma Greatest Hits van Jens Timmermans. De prijs bestond uit een uitgebreide lunch in de 12,25 lange Hummer van Radio 538. Op vrijdag 27 april om 12 uur kwam de limo voorrijden aan de Zuiderhavenweg in […]

Krešimir Vrnoga, service medewerker van Uniqcare in de regio Rotterdam/ Den Haag, heeft onlangs de 538LimoLunch gewonnen in het radioprogramma Greatest Hits van Jens Timmermans.

De prijs bestond uit een uitgebreide lunch in de 12,25 lange Hummer van Radio 538. Op vrijdag 27 april om 12 uur kwam de limo voorrijden aan de Zuiderhavenweg in Tiel. Met zeven collega's mocht Kres plaatsnemen in de limo voor een tocht met de privéchauffeur door Tiel en omgeving. Door het uiterlijk van de limousine trok het gezelschap veel bekijks. Binnen is de Hummer voorzien van "een vette geluidsinstallatie met tien subwoofers, een spiegelplafond, een echte dj-booth, een Xbox, neonverlichting en drie minibars." Voor alle collega's waren broodjes en drank voorzien door Radio 538. Zijn collega's waren Kres dankbaar voor het uitje.

Reageer op dit artikel