nieuws

Adviespunt Klokkenluiders op 1 oktober van start

Geen categorie

Op 1 oktober 2012 gaat de Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden onder de naam Adviespunt Klokkenluiders van start. Deze onafhankelijke instantie zal (potentiële) klokkenluiders in de private en publieke sector adviseren en ondersteunen. Het Adviespunt Klokkenluiders bestaat uit een commissie met drie leden: Martin van Pernis (voorzitter), Edith Snoey en Onno van Veldhuizen. Dat hebben […]

Op 1 oktober 2012 gaat de Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden onder de naam Adviespunt Klokkenluiders van start. Deze onafhankelijke instantie zal (potentiële) klokkenluiders in de private en publieke sector adviseren en ondersteunen.

Het Adviespunt Klokkenluiders bestaat uit een commissie met drie leden: Martin van Pernis (voorzitter), Edith Snoey en Onno van Veldhuizen. Dat hebben minister Spies van BZK en minister Kamp van SZW bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel