nieuws

Alpheios toont Wetrok iMatic Vive en app

Geen categorie

Alpheios, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, systemen en -strategieën in de Benelux, toont tijdens de ISSA/Interclean innovaties op drie niveaus. Naast een compleet assortiment aan chemie, toebehoren en verbruiksartikelen, toont Alpheios haar, voor de innovation award genomineerde, Wetrok iMatic Vive (foto). Deze duurzame opzit schrob- en zuigmachine zorgt volgens […]

Alpheios, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, systemen en -strategieën in de Benelux, toont tijdens de ISSA/Interclean innovaties op drie niveaus.

Naast een compleet assortiment aan chemie, toebehoren en verbruiksartikelen, toont Alpheios haar, voor de innovation award genomineerde, Wetrok iMatic Vive (foto). Deze duurzame opzit schrob- en zuigmachine zorgt volgens het bedrijf voor maximale performance door onder andere een systeem voor het terugwinnen van energie. De machine is volledig computergestuurd. De machine is 25 tot 60 procent langer inzetbaar dan een vergelijkbare machine, claimt Alpheios. Het bedrijf presenteert ook de Infectiepreventiemonitor-app. Deze geeft zorginstellingen inzicht in hoe ze omgaan met infectiepreventie en hoe een instelling besmettingsrisico's kan beheersen. Ook deze app is genomineerd voor de innovation award. Op het gebied van strategisch partnership lanceert de onderneming tijdens de ISSA/Interclean Alpheios Performance Solutions. Onder deze naam biedt Alpheios onder andere consultancydiensten, projectmanagement, advies en benchmarks aan. Alles met als doel de prestaties van schoonmaakorganisaties te verbeteren. Alpheios is te vinden op stand 01.315

Reageer op dit artikel