nieuws

App van DEISS vindt passende afvalzak

Geen categorie

DEISS heeft een app in gebruik genomen waarmee klanten gemakkelijk een passende afvalzak voor een bepaalde situatie kunnen vinden. Volgens de leverancier is deze eenvoudig in gebruik en voor iedereen beschikbaar. Het aantal verschillende afvalbakken wordt steeds groter. Ze zijn hoog en smal, klein en breed, rond of hoekig. Hoe moet hiervoor een passende afvalzak […]

DEISS heeft een app in gebruik genomen waarmee klanten gemakkelijk een passende afvalzak voor een bepaalde situatie kunnen vinden.

Volgens de leverancier is deze eenvoudig in gebruik en voor iedereen beschikbaar. Het aantal verschillende afvalbakken wordt steeds groter. Ze zijn hoog en smal, klein en breed, rond of hoekig. Hoe moet hiervoor een passende afvalzak worden gevonden? Daarnaast moet ook nog onderscheiden worden welk afval in de zakken gaat. Is het heel licht afval als tissues, gaat het om scherpe, zware stukken of misschien om bioafval? Al deze factoren spelen een rol bij de keuze van een juiste afvalzak. Om klanten hierbij te helpen, maakt de DEISS app het mogelijk, door het ingeven van slechts een paar factoren, de juiste zak te vinden. Aan het eind van het proces in de app kan een eventuele aanvraag ook meteen worden doorgegeven aan de verkoop binnendienst bij DEISS. Voor meer informatie: www.deiss.nl/app

Reageer op dit artikel