nieuws

Asito biedt schoonmaak huis aan in strijd tegen kanker

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Asito biedt een "totale home cleanover" aan. Deze wordt geveild voor het goede doel, de actie fight cancer van KWF Kankerbestrijding.   Of het nu een vette keuken, een smerige badkamer of opwaaiende stofwolken zijn…. Met de totale cleanover wordt het hele huis weer spic en span, zo belooft Asito. Met de veiling wil […]

Schoonmaakbedrijf Asito biedt een "totale home cleanover" aan. Deze wordt geveild voor het goede doel, de actie fight cancer van KWF Kankerbestrijding.
 
Of het nu een vette keuken, een smerige badkamer of opwaaiende stofwolken zijn…. Met de totale cleanover wordt het hele huis weer spic en span, zo belooft Asito. Met de veiling wil KWF Kankerbestrijding zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Iedereen kan via de website Plezirio.nl een bod uitbrengen. Tot nu toe staat de teller voor de schoonmaakactie van Asito op 260 euro. Men kan van 7 mei tot 4 juni bieden via de website op verschillende producten en belevenissen. Dagelijks verschijnen er nieuwe veilingen. Ook lopen de veilingen op verschillende momenten af. Het is dus verstandig de website in de gaten te houden. De strijd tegen kanker is nog steeds hard nodig, aldus KWF Kankerbestrijding. Een op de drie mensen in Nederland krijgt kanker. Jaarlijks krijgen 95.500 mensen te horen dat ze kanker hebben oftewel 11 mensen per uur.

Klik hier om een bod uit te brengen op de totale clean over van Asito. 

Reageer op dit artikel