nieuws

ASP Cleaning Products komt met de urinoirhoes

Geen categorie

ASP Cleaning Products heeft een bijzonder product gelanceerd: de urinoirhoes. Die moet ductape en een vuilniszak over een defect urinoir tot het verleden laten behoren.  Het is een veel voorkomend probleem: een defect urinoir. Afsluiten van de ruimte is vaak niet mogelijk omdat er meerdere urinoirs in de ruimte aanwezig zijn. En dus gaat de […]

ASP Cleaning Products heeft een bijzonder product gelanceerd: de urinoirhoes. Die moet ductape en een vuilniszak over een defect urinoir tot het verleden laten behoren. 

Het is een veel voorkomend probleem: een defect urinoir. Afsluiten van de ruimte is vaak niet mogelijk omdat er meerdere urinoirs in de ruimte aanwezig zijn. En dus gaat de vuilniszak met ductape over het defecte urinoir. "Niet echt representatief en een tijdrovende klus", zegt Pim Blankert van ASP Cleaning Products. Daar komt de urinoirhoes om de hoek kijken. Hij past volgens Blankert op nagenoeg ieder urinoir, is in vijf seconden te plaatsen en her te gebruiken. "Tevens kan op de voorzijde een logo of tekst worden geprint. De hoes is waterafstotend en laat geen geurtjes door." Een ander voordeel is dat in een toiletruimte urinoirs na de schoonmaak kunnen worden afgedekt met de urinoirhoes. Blankert: "Stel dat er in een ruimte zes urinoirs hangen en het is laagseizoen, dan kun je er bijvoorbeeld drie afdekken. Dat scheelt kostbare schoonmaaktijd, chemie en water."

Reageer op dit artikel