nieuws

ATECA en PB International nemen TWMS over

Geen categorie

De bedrijven ATECA en PB International hebben de handen ineen geslagen en de serviceportefeuille van TWMS officieel overgenomen. Met het faillissement van één van de grootste spelers in de legionellabranche, Total Water Management Systems B.V. (TWMS), uitgesproken op 24 april 2012, werd een nieuwe periode ingeluid. "Ook hier is de crisis ingeslagen en moeten bedrijven […]

De bedrijven ATECA en PB International hebben de handen ineen geslagen en de serviceportefeuille van TWMS officieel overgenomen.

Met het faillissement van één van de grootste spelers in de legionellabranche, Total Water Management Systems B.V. (TWMS), uitgesproken op 24 april 2012, werd een nieuwe periode ingeluid. "Ook hier is de crisis ingeslagen en moeten bedrijven er alles aan doen om hun hoofd boven water te houden", aldus een bericht van de overnemende bedrijven. "Feit is echter dat legionella blijft bestaan en bestreden moet worden om een herhaling van het drama in Bovenkarspel bijna 15 jaar geleden te voorkomen." ATECA en PB International zeggen daarom de handen ineen te hebben geslagen en de serviceportefeuille van TWMS officieel te hebben overgenomen. "Met deze overname kan continuïteit gegarandeerd worden en zullen de klanten van TWMS ondersteund blijven in de bestrijding en preventie van legionella. Deze grote stap van ATECA en PB International is tevens een belangrijke stap in de gehele legionella-branche." Alle bestaande contacten van TWMS kunnen er volgens de overnemende bedrijven op rekenen zeer binnenkort telefonisch benaderd te worden voor een vrijblijvend locatiebezoek.

Reageer op dit artikel