nieuws

Cemex Trescon komt met assortiment disposable kleding

Geen categorie

Cemex Trescon presenteert tijdens de ISSA/Interclean haar CMT disposable kleding assortiment. De disposable kleding van CMT wordt veel gebruikt in de Nederlandse industrie, zoals bij voedselbereiding, of in een medische, schoonmaak- of automotive-omgeving. De nadruk ligt op de beschikbaarheid uit voorraad van meer kleuren dan alleen wit en blauw. De vraag naar kleurgecodeerde materialen ter […]

Cemex Trescon presenteert tijdens de ISSA/Interclean haar CMT disposable kleding assortiment. De disposable kleding van CMT wordt veel gebruikt in de Nederlandse industrie, zoals bij voedselbereiding, of in een medische, schoonmaak- of automotive-omgeving.

De nadruk ligt op de beschikbaarheid uit voorraad van meer kleuren dan alleen wit en blauw. De vraag naar kleurgecodeerde materialen ter ondersteuning van het hygiëneprotocol dringt namelijk vooral voor in de omgeving van voedselbereiding (industrieel en catering). Deze komt terug in de disposable kleding. Daarom heeft het bedrijf naast witte en blauwe ook gele, rode en groene baretten, schorten, mouwovertrekken en schoenovertrekken. Cemex Trescon kan uit voorraad leveren en zegt een gecontroleerde en regelmatige aanvoer rechtstreeks vanuit de fabriek te hebben. "We zijn in staat om een kwaliteitsproduct tegen een redelijk tarief op de Europese markt neer te zetten." Cemex Trescon is te vinden op stand 9.412.

Reageer op dit artikel