nieuws

CitroenAir lanceert nieuwe webshop

Geen categorie

CitroenAir heeft een nieuwe webshop gelanceerd. De Veenendaalse groothandel presenteert hierop een assortiment aan sanitaire accessoires. Daaronder zijn verschillende merken en producten. Het online assortiment omvat al meer dan 3.000 producten. CitroenAir is een groothandel in sanitaire accessoires. De laatste jaren speelde de webshop al een belangrijke rol bij de groei van het bedrijf. CitroenAir […]

CitroenAir heeft een nieuwe webshop gelanceerd. De Veenendaalse groothandel presenteert hierop een assortiment aan sanitaire accessoires.

Daaronder zijn verschillende merken en producten. Het online assortiment omvat al meer dan 3.000 producten. CitroenAir is een groothandel in sanitaire accessoires. De laatste jaren speelde de webshop al een belangrijke rol bij de groei van het bedrijf. CitroenAir wilde de productinformatie nog toegankelijker maken en de webshop in technisch opzicht verbeteren. Daarom liet CitroenAir een nieuwe webshop bouwen. De productpresentatie is volgens het bedrijf overzichtelijker geworden en de navigatie gemakkelijker. "Bezoekers kunnen met selectiefilters snel de juiste producten vinden", aldus het persbericht. Daarnaast biedt de webshop volgens CitroenAir meer ondersteunende productinformatie, zoals montagehandleidingen, video's en CAD-tekeningen. Het assortiment van de groothandel omvat duizenden producten. Om relaties van nieuwe producten op de hoogte te houden, heeft CitroenAir een digitale nieuwsbrief geïntroduceerd. Wie op de hoogte wil blijven, kan zich via de webshop hiervoor inschrijven.

Reageer op dit artikel